')

 

Fraktfritt för varubrev. Leverans 1-3 dagar. Vi informerar vid leveransproblem.

 

FMD dag 3

Sov gott även i natt. Kroppen verkar gilla viloläget och återgäldar det med att sänka mig ner i en dvalliknande sömn. Inte otäck men skön!

Tredje dagen har gått förvånansvärt smärtfritt. Knappt inga hungerkänslor alls. Möjligtvis beror det på att jag varit fullt sysselsatt med ärenden hela dagen. Jag har helt enkelt inte haft tid att tänka på en kurrande mage…Det enda jag upplevt någon gång på eftermiddagen är en matthet vid något tillfälle, på gränsen till svimfärdighet. Det försvann så snart jag satt mig och druckit vatten.

Det är lätt att glömma bort hur viktigt det är att kompensera vätskan som man inte får i sig via födoämnen under fastan. Vattenflaskan bör hela tiden finnas till hands så att man kan ta sig en klunk, även om inte törsten gör sig påmind.

Som vanligt granola på morgon och kväll. Till lunch gjorde jag underbara Zucchiniplättar. De är väl kryddade och saltade och äts tillsammans med småbladig sallad.

På kvällen fortfarande liten frusen men det känns ändå bättre än igår. Känner mig skönt avslappnad och välmående, förutom en liten förkylning som vill göra sig gällande.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information