')

 

Fraktfritt för varubrev. Leverans 1-3 dagar. Vi informerar vid leveransproblem.

 

FMD dag 4

Den fjärde dagen har gått oväntat bra. Jag vaknade efter en god natts sömn. Visserligen lite förkyld men kände mig ändå i toppenfin form. Min vanliga ritual på morgonen med granola följt av lite kaffe. Åkte till återvinningscentralen med lite skräp.

Till lunch åt jag resten av sötpotatischilin. Det smakade om möjligt ännu bättre än första gången och portionen blev jag mätt på.

De sparsamma måltiderna ger också den effekten att man tar sig tid att njuta av maten. Varje sked eller gaffel med mat avnjuts långsamt och smakerna framträder tydligare än under den normala kosthållningen. Tendensen att alltid ha något tillhands att stoppa i munnen, trubbar kanske av smaklökarna en del? I alla fall är det ju ofta så, att den verkliga hungern aldrig riktigt hinner infinna sig mellan måltider, kafferaster, godiskonsumtion…

Det är första gången jag fastar under en ledighet. Jag trodde det skulle vara värre än att fasta då man är på gång på jobbet. Här hemma har jag hela tiden tillgång till frukt, godis och annat som ligger framme. Dessutom vill min fru kanske äta rejält efter en lång arbetsdag. Det har emellertid gått förvånansvärt bra. Det viktigaste är förstås beslutsamhet och motivation.  

På kvällen intog jag min andra portion av granola. Den är fullt tillräcklig för att man ska få en liten mättnadskänsla innan man går till sängs.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information