')

 

Det bästa av det mesta!

 

Sommartid och förändringens vindar

 

Den ljuvliga sommaren är här. För de flesta av oss efterlängtad och behövlig. Vi har möjlighet att njuta av både vila och förströelser. Frukt, bär och grönsaker odlas i våra trädgårdar och skördas i vår natur. För den som har intresse och vill lägga ner lite tid och möda, ligger naturens rikedomar tillgängliga fritt och för intet. Vilket land vi bor i!

Samtidigt finns det just detta år en hel del solk i glädjebägaren. COVID-19-pandemin har för många inneburit radikala förändringar i planering och livsstil. Många har drabbats och jobbar hårt med rehabilitering efter sin sjukdomsperiod. Andra lever i sorg på grund av någon anhörig som inte klarade påfrestningen och inte längre finns i livet.

Även på Fairandwell är vi inne i en förändringsprocess. Sortimentet med receptfria läkemedel har avvecklats och det kommer undan för undan att ersättas av varor som bättre passar profilen och syftet med verksamheten.

Nu blickar vi framåt. Trots Coronatider med allt det negativa det fört med sig, tror och hoppas vi att det destruktiva och mörka ska vändas i något positivt och ljust. Där vill också Fairandwell vara med och ge sitt lilla bidrag!

God Sommar och Sköna semesterdagar!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information