')

 

Fraktfritt för varubrev. Leverans 1-3 dagar. Vi informerar vid leveransproblem.

 

Arkiv

Resa genom Sverige

Vy över Storsjön mot OviksfjällenAtt resa är fascinerande och innebär alltid nya och spännande upplevelser. Om man inte har tvingande skäl så tycker jag att man borde undvika vistelser utanför Sverige den här perioden på året. Naturen i vårt land är bedårande under några flyktiga sommarmånader. Så som vädret har varit en tid med varma och regnfria dagar, kan vårt land gott och väl mäta sig med vilket som helst av Sydeuropas pop…

Sommar och sol

Vi har just gått över tröskeln in i juni månad. Det är försommarens tid. Så brukar det vara och så borde det vara enligt allmän uppfattning. Saken är bara den, att försommarvärmen exploderat långt tidigare i år. Rekord på rekord har slagits i vårt avlånga land när det gäller antal grader och soltimmar. Till mångas förtjusning förstås efter en ovanligt lång och kall vinter, som faktiskt bet sig fast in i det sis…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information