')

 

Fraktfritt för varubrev. Leverans 1-3 dagar. Vi informerar vid leveransproblem.

 

Arkiv

Skratta mera!

I dagarna har nyheten nått oss att ”happiness” är på väg att bli ett ämne på schemat i indiska skolor. En timme om dagen ska ägnas åt ämnet. Dessutom har flera delstater planer på att starta lyckodepartement, som ett led i strävan att Indiens befolkning ska må bättre.Jag måste erkänna att min spontana reaktion var förvåning. Är det inte konstgjort att placera in en så naturlig känsla som lycka på skolans agenda? Finns…

När olyckan är framme

Den senaste tiden har frågan ställts vad som kan krävas av en person utan sjukvårdsutbildning som först infinner sig på en olycksplats. Vad är det man i det fallet kan göra och bör göra. Hur bör vi som ”vanliga” medborgare förbereda oss, så att vi kan göra nytta och i bästa fall rädda liv?Försommarvärmen ledde till drunkningsolyckor och vid flera av de här tillfällena agerade personer som befann sig på platsen för olyc…

Vad stoppar vi i oss?

Som många andra blir jag frestad att inhandla något extra gott när helgen närmar sig. För en hel del familjer är fredag kväll en mysafton, då man kanske avviker en del från nyttighetsaspekten. Man mixar helt enkelt ihop något som alla gillar och som gärna får vara lättlagat.Själv tycker jag att en påse nötter eller mandlar bör finnas med på inköpslistan. Den senaste tiden har jag ibland kompletterat med varianter på det temat, till exe…

Resa genom Sverige

Vy över Storsjön mot OviksfjällenAtt resa är fascinerande och innebär alltid nya och spännande upplevelser. Om man inte har tvingande skäl så tycker jag att man borde undvika vistelser utanför Sverige den här perioden på året. Naturen i vårt land är bedårande under några flyktiga sommarmånader. Så som vädret har varit en tid med varma och regnfria dagar, kan vårt land gott och väl mäta sig med vilket som helst av Sydeuropas pop…

Sommar och sol

Vi har just gått över tröskeln in i juni månad. Det är försommarens tid. Så brukar det vara och så borde det vara enligt allmän uppfattning. Saken är bara den, att försommarvärmen exploderat långt tidigare i år. Rekord på rekord har slagits i vårt avlånga land när det gäller antal grader och soltimmar. Till mångas förtjusning förstås efter en ovanligt lång och kall vinter, som faktiskt bet sig fast in i det sis…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information